Vstupujete na stránky s obsahom pre dospelých.
Včelco medovina Originál 0,75 l
Odporúčané ponuky (1)
Popis produktu
Parametre produktu
Parametre produktu
Popis produktu
Pravá slovenská medovina
Medovina patrí už odpradávna medzi najobľúbenejšie nápoje na našom území. Svoju obľubu si vyslúžila ako nápoj kráľov a veľmožov. Aj dnes je slovenská medovina symbolom spojitosti s prírodou a vzácnych okamihov života.
Najlepšia medovina je zo Slovenska
Vďaka kvalite slovenského medu patrí naša krajina medzi najvýznamnejších výrobcov medoviny. Med použitý pri výrobe medoviny pochádza výlučne zo Slovenska, od skúsených, rokmi preverených včelárov. Sami sme včelármi, včelárime so 150 úľmi.
Špeciálny spôsob výroby
Včelco medovina Originál je tradičný slovanský typ medoviny. Je vyrobená klasickou metódou, t.j. prekvasením roztoku včelieho medu, vody a extraktu zmesi bylín a korenín. Unikátnosťou našej firmy je, že fermentácia medoviny prebieha pri nízkych teplotách - cca 17°C. Tento spôsob zaručuje lepšie zachovanie aromatických a chuťových charakteristík použitých surovín.
Medovina bez aróm a farbív
Včelco medovina Originál je produkt prírodného charakteru. Tomu zodpovedá aj celý proces výroby. Je riadený tak, aby boli zachované prospešné vlastnosti medu a použitých bylín a korenín. Charakter medoviny je daný výlučne kvalitou použitého medu a spôsobom výroby.
Podávanie medoviny
Pre výnimočné chvíle, posedenia s blízkymi a priateľmi. Táto medovina je výborná ako aperitív, alebo ako dezert. Vhodná i v kombinácii s múčnikmi, ovocím, korenistými jedlami.
Podáva sa chladená na 14 °C až 18 °C.
Ako nápoj na zahriatie pri 50 °C až 55 °C.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.